Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Besøk oss

Anna Johnson & Friends Lillestrøm
Adr.: ADOLPH TIDEMANDSGT. 31, 2000 LILLESTRØM

 

VÅRE ÅPNINGSTIDER:

Mandag, Tirsdag og Onsdag: kl. 11-17
Torsdag: kl. 11-18
Fredag:  kl. 11-17
Lørdag:  kl. 10-15
Søndag: Stengt 


OBS! FRA 9. JULI - 28. JULI HAR VI SOMMERTIDER!

Åpningstider denne perioden: 

Mandag, Tirsdag og Onsdag: kl. 11-16
Torsdag: kl. 11-17
Fredag:  kl 11-16
Lørdag:  kl. 10-14 
Søndag: Stengt 

 

Anna Johnson & Friends er en kjolebutikk med et enormt utvalg kjoler til alle de spesielle anledninger. Vi fører også alt av tilbehør til brud og selskap. Vi har et stort utvalg flotte sko, smykker og vesker. Vi fører kjoler fra store amerikanske merker som Jovani og La Femme, samt kjoler fra den svenske designeren By Malina, og mange andre merker man ikke finner alle andre steder. Vi har et stort utvalg på brudesko og selskapssko fra vårt eget merke Anna Johnson, men også fra det spanske merket Menbur.

Vi legger vår stothet i å gi kundene god og personlig hjelp og veiledning til å finne riktig kjole og tilbehør, og hjelper deg å sette sammen lekre antrekk til den spesielle anledningen. Enten du er forlover, brudens/brudgommens mor, gjest eller jubilant, finner vi det som kler deg. Skal du på skoleball, i et jubileum, i bryllup, dåp eller andre spesielle anledninger, må du ta turen innom oss hos Anna Johnson & Friends. Vi har ballkjolen, selskapskjolen eller konfirmasjonskjolen du leter etter!

Anna Johnson & Friends holder til i store, fine lokaler i Lillestrøm, som ligger 5 min. gåavstand fra Lillestrøm togstasjon og bussterminal, og 15-20 min. med bil fra Oslo. HENVENDELSER: 

Skulle du ha noen spørsmål, ring oss gjerne på telefon 63815022 eller send en mail til post@annajohnson.no