Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Besøk oss

Anna Johnson & friends Lillestrøm: ADOLPH TIDEMANDSGT. 34, 2000 LILLESTRØM

 

ÅPNINGSTIDER: mandag, tirsdag og onsdag 11-17, torsdag 11-18, fredag 11-17 og lørdag 10-15

Anna Johnson & Friends er en kjolebutikk med et enormt utvalg kjoler til alle de spesielle anledninger. Vi fører også alt av tilbehør til brud og selskap. Vi har et stort utvalg flotte sko, smykker og vesker.

Vi fører kjoler fra store amerikanske merker som Jovani og La Femme, samt kjoler fra den svenske designeren By Malina, og mange andre merker man ikke finner alle andre steder. 

Vi har et stort utvalg på brudesko og selskapssko fra vårt eget merke Anna Johnson, men også fra det spanske merket Menbur.

Vi legger vår stothet i å gi kundene god og personlig hjelp og veiledning til å finne riktig kjole og tilbehør, og hjelper deg å sette sammen lekre antrekk til den spesielle anledningen. Enten du er forlover, brudensmor/brudgommens mor, gjest eller jubilant finner vi det som kler deg. 

Anna Johnson & Friends holder til i store fine lokaler i Lillestrøm og 5 min fra Lillestrøm togstasjon, og 15-20 min med bil fra Oslo. 

Skal du på skoleball, i et jubileum, i bryllup, dåp eller andre spesielle anledninger, må du ta turen innom oss hos Anna Johnson & Friends. Vi har ballkjolen, selskapskjolen eller konfirmasjonskjolen du leter etter!

Skulle du ha noen spørsmål, ring oss gjerne på telefon 63815022 eller send en mail til post@annajohnson.no